Til forsiden
Printvenlig side


 
Giv psykiatrien en stemmeKære bestyrelsesmedlemmer og suppleanter i region Syddanmark,

Sundhedsvæsnet bliver det helt store tema i forbindelse med det kommende folketingsvalg. Regeringen er allerede kommet med deres bud på en reform af sundhedsvæsnet, og her er psykiatrien stort set glemt. Sådan behøver det ikke at være. Som aktiv i SIND kan du være med til at sætte psykiatrien på dagsorden. Kom og hør hvordan når Knud Kristensen, Landsformand i SIND, holder kursus om at give psykiatrien en stemme.

Ingen ved hvornår folketingsvalget bliver udskrevet, men det skal afholdes senest den 17. juni. Derfor har SINDs Uddannelses- og Frivilligudvalg besluttet sig for at holde kurserne allerede nu, så der er god tid til at planlægge valgmøder – både dem du evt. selv er med til at arrangere, og de møder andre arrangerer, men som du evt. deltager i.

Praktiske oplysninger

Hvor og hvornår: Kurset bliver afholdt den 11/3 kl. 16:00 til 20:00 på Kolding Kommune Uddannelsescenter, Ågade 27, 6000 Kolding.

Undervejs vil der være kaffe/te og kage samt smørrebrød.

Hvem kan deltage: Bestyrelsesmedlemmer og suppleanter i SINDs lokalafdelinger og regionskredse er den primære målgruppe. Men har I aktive frivillige i jeres lokalafdelinger, som det er relevant at tage med, er de meget velkomme. Det kræver blot, at de er medlem af SIND.

Hvad koster det: SIND landsforeningen betaler alle udgifter inkl. Transport

Tilmelding: Send en mail til landsforeningen@sind.dk senest den 4/3 med navn, lokalafdeling og dato for kursus (afholdes også andre steder i landet). Der er plads til 24, vi booker efter først til mølle-princippet.Mange hilsner,

SINDs Uddannelsesudvalg

Hvordan bliver levet erfaringer værdifuldt for andre ?Kære bestyrelsesmedlemmer og suppleanter i region Syddanmark,Alle frivillige i SIND har personlig erfaring med psykisk sundhed. Enten fordi man lever (eller har levet) med psykisk sygdom, fordi man er pårørende, eller fordi livets store og små op- og nedture også giver erfaring. Den erfaring er guld værd - især når den bliver brugt på den rigtige måde. Omvendt kan erfaringen blive en blind plet, der skygger, når man som frivillig ønsker at hjælpe andre. På kurset lærer du bl.a.:

- Hvornår erfaringen kan bruges som en særlig form for opmærksomhed, når du lytter til andre

- Hvornår og hvordan du kan trække direkte på din egen erfaring

- Hvornår du skal være opmærksom på, at din egen erfaring kan blive begrænsende

Kurset afholdes som en workshop, og du skal derfor være indstillet på, at der vil være øvelser undervejs.

Der vil undervejs blive serveret kaffe/te, kage/frugt samt et let måltid.Hvor og hvornår: Kurset bliver afholdt den 28/3 kl. 16:00 til 20:00 på Kolding Kommune Uddannelsescenter, Ågade 27, 6000 Kolding.

Hvem kan deltage: Alle SIND-frivillige. Det kræver blot, at de er medlem af SIND.

Undervisere: Peer-netværket.

Hvad koster det: SIND landsforeningen betaler alle udgifter inkl. Transport.

Tilmelding: Send en mail til landsforeningen@sind.dk senest den 21/3 med navn, lokalafdeling og dato for kursus (Det afholdes flere steder i landet). Der er plads til 24, vi booker efter først til mølle-princippet.

Mange hilsner

SINDs Uddannelsesudvalg

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND