Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND ambassadører


SINDs ambassadører er kendt for i årevis at have skabt opmærksomhed om forholdene for sindslidende og deres pårørende og nedbryde tabuer i forbindelse med psykisk sygdom. Læs mere om Poul Nyrup Rasmussen, Diana Benneweis og Mathilde Falch på denne side.
Mathilde Falch ny SIND-ambassadør

Nyhed: Mathilde Falch udnævnes den 21. februar til ny SIND-ambassadør.
 


Du kan læse mere om udnævnelsen her.

Desuden bringer SINDbladet februar et portræt af Mathilde Falch, som du kan læse her.

Poul Nyrup Rasmussen

Poul Nyrup Rasmussen arbejder for sindslidendes forhold, bl.a. som ambassadør for SIND. Han er desuden medstifter af Det Sociale Netværk, som arbejder for at fjerne tabuer og fordomme på social- og psykiatriområdet.
 
 
Se vores video, hvor Poul Nyrup Rasmussen fortæller om sindslidelser i forbindelse med SINDs 50-års jubilæum.
 

Diana Benneweis

Diana Benneweis har gjort det til en livsopgave at være med til - som kendt person - at nedbryde tabuer i forbindelse med psykiske sygdomme. Diana holder foredrag og skriver bøger om sine egne oplevelser med psykisk sygdom.
 
Se vores video, hvor Diana Benneweis fortæller om sindslidelser i forbindelse med SINDs 50-års jubilæum og læs interviewet med hende i SINDbladet fra april 2012.
 
  
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND