Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND er også for medarbejdere i psykiatrien

Arbejder du med mennesker, der er ramt af en sindslidelse? Så er du også mere end velkommen i SIND. Uanset om du blot vil støtte en god sag som medlem, eller hvis du aktivt vil hjælpe andre som frivillig i fx lokalafdelinger eller rådgivninger. Nærmeste lokalafdeling finder du her.

 

Du er også velkommen, hvis du har brug for at tale med en af SINDs rådgivninger. Siden 1960 har SIND hjulpet pårørende og psykisk sårbare. De senere år er en tredje gruppe kommet til: Ansatte. Det er medarbejdere i alle dele af psykiatrien, fx socialpsykiatrien, hospitaler og medarbejdere, der sidder med kommunale sagsbehandlinger, som føler sig pressede i arbejdslivet. Læs mere her i SINDbladet februar 2015.

 

Som ansat i psykiatrien kan du nøjagtigt som pårørende eller psykisk sårbar benytte dig af SINDs telefonrådgivning, hvis du har brug for hjælp. Det er fx helt naturligt som ansat at føle sig frustreret eller at være i tvivl om handlemulighederne i en konkret situation, også selvom man som professionel udfylder en rolle, hvor forventningerne er, at du har styr på alt.

 

Du kan her læse mere om SINDs landsdækkende telefonrådgivning for både pårørende, psykisk sårbare og ansatte. Telefonrådgivningen på nummer 7023 2750 er åben 60 timer om ugen.

 

Udover SINDs telefonrådgivning kan du som ansat finde informationer om psykiske lidelser under menupunktet ”Få viden” i toppen. Her kan du både finde brochurer og afsnit med fakta om diagnoser

 

SINDs telefonrådgivning er åben 60 timer om ugen. Mandag-lørdag klokken 11-22 og klokken 17-22 om søndagen.

Læs mere på side 20 i SINDbladet Februar
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND