Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Vil du være frivillig i SIND?


SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed er fuldstændig afhængig af den indsats, som ydes af vore mange dygtige og engagerede frivillige.

Har du lyst til at yde en indsats, har vi måske også brug for dig.

Nogle frivillige udfører socialt arbejde i klubber og væresteder, andre gør en lokal politisk og organisatorisk indsats i kredsenes og lokalforeningernes bestyrelser, og andre indgår i landsforeningens udvalg og arbejdsgrupper. Du kan læse mere om mulighederne her

Hvis du har lyst til at påtage dig frivilligt arbejde i SIND, vil vi gerne høre fra dig.

Udfyld svarskemaet og fortæl gerne lidt om, hvad du har lyst til, og hvilke uddannelsesmæssige, menneskelige eller erhvervsmæssige forudsætninger, du har. Så vil vi vende tilbage til dig, hvis de rette muligheder opstår.

Først og fremmest er det en god ide at kontakte din nærmeste SIND-forening. Du finder kontaktoplysningerne under SIND lokalt.

 


SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND