Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND og Foreningen for Børn med Angst | Opdatering af medlemsoplysninger

Her kan du opdatere dine medlemsoplysninger, hvis du som SIND-medlem også ønsker at være tilknyttet arbejdet i Foreningen for børn med angst, der nu er en del af SIND. Du kan læse mere om foreningen på denne side.

Sådan gør du:

  1. Hvis du anfører dit medlemsnummer, kan du lette opdateringsarbejdet for SINDs sekretariat. Medlemsnummeret står i adressefeltet på bagsiden af det SINDblad, du har fået med posten. Mangler du dit medlemsnummer, så skriv fuldt navn og adresse, så vi kan finde dig i systemet. Er du i tvivl, er du velkommen til at ringe eller maile til SINDs sekretariat.
  2. Sæt kryds i "ja tak"-felterne nederst.
  3. Herefter modtager Foreningen for børn med angst og SINDs sekretariat automatisk information om din interesse for dette område. 

Opdatering af dine medlemsoplysninger

Medlemsnummer
Navn
Adresse, by og postnummer
E-mail (valgfrit)
Ja tak. Jeg vil gerne være medlem af Foreningen for børn med angst som en gratis del af mit SIND-medlemskab.
Ja tak. Jeg vil også gerne modtage nyheder fra Foreningen for børn med angst og/eller SIND via min e-mail.
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND