Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Digte og din personlige historie

Husk takt & tone på internettet

SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed stiller med glæde disse sider til rådighed for dialog og debat blandt alle interesserede.

SINDs sekretariat og frivillige følger regelmæssigt indholdet på siderne. Men som mange andre steder på internettet er der ikke konstant overvågning 24 timer i døgnet. Derfor beder vi brugerne hjælpe med at sikre en omgangstone, hvor alle udviser respekt for hinanden.

SIND censurerer ikke i indholdet, men forbeholder sig retten til at slette upassende indlæg, der kan virke sårende på andres følelser.

Det er muligt at gøre SIND opmærksom på uønskede bidrag ved at sende en mail til landsforeningen@sind.dk.

God fornøjelse!

Her har du mulighed for at dele dine tanker med andre.

  • Siden Min historie er først og fremmest et tilbud til dig, der har brugt tid på at skrive din personlige historie. Måske i  stil med en roman. Vi har desværre ikke mulighed for at bringe denne type historier i SINDbladet, men hvis du gerne vil dele din historie med andre, kan du gøre det her.
  • På siderne om poesi, der er meget populære, kan du dele dine digte eller læse og kommentere andres. Nogle af digtene, bruger vi i SINDbladet.

I maj måned 2017 nedlagde vi to fora her på hjemmesiden, brevkassen og kontaktannoncer.

  • I stedet for den hidtidige brevkasse, kan du fremover enten ringe til SINDs rådgivning, 7023 2750, hvis du har brug for hjælp til din sag, eller skrive til SINDs sekretariat, landsforeningen@sind.dk, hvis du vil gøre os opmærksom på noget, du fx mener, bør rejses politisk eller i SINDbladet.
  • Kontaktannoncerne er de seneste år blevet brugt meget lidt. Derfor er de ikke længere en del af SINDs hjemmeside. 
Hvis du har spørgsmål om tidligere indlæg her på siden, er du velkommen til at kontakte SINDs sekretariat
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND