Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Her kan du læse eller kommentere digte og noveller

Søg  
Mange af SINDs medlemmer oplever, at følelser eller tanker, der i en almindelig samtale kan være svære at indfange med ord, får et andet liv med digte eller noveller. Både hvis man læser eller selv skriver. SINDs sekretariat har altid modtaget meget poesi, som vi gennem årene ofte har brugt i SINDbladet. Det er også muligt at lægge bidrag her på hjemmesiden - og måske få respons. Selvom der ikke altid er mange, som kommenterer, så viser statistikkerne, at mange finder vej til denne side. Har du lyst, er du velkommen til at bidrage - dine tanker bliver læst og kan måske inspirere andre.
God fornøjelse.

NB: Indlæg kan findes af søgemaskiner som f.eks. Google. Det skal du være opmærksom på, hvis du overvejer at skrive dit rigtige navn eller telefonnummer.
Nye Forum Indlæg Svar Sidste indlæg Låst
Ja Digte, noveller m.v. 87 40 25-08-2019 22:30
Re: Den Jeg Er (hc)
Nej
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND