Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem


SIND-debattører gør klar til Folkemødet 2019

Den 13.-16. juni i Allinge

 
Folkemødet 2019 løber af stablen i uge 24. SINDs program for Folkemødet 2019 er ved at tage form. Herunder kan du læse lidt om de arrangementer, som vil foregå på Folkemødet. 

Hvis du planlægger et arrangement, som du synes, SIND skal deltage i, er du velkommen til at kontakte os på landsforeningen@sind.dk eller telefon 35 24 07 53. Vi vil også meget gerne samarbejde om arrangementer hos os, så tøv ikke med at henvende dig med ideer i den retning. 

Ses vi på Folkemødet? 
 

 

 

 


 


SIND på Folkemødet 2019

 
Velkommen til SINDs infoside om det årlige Folkemøde på Bornholm 13.-16. juni 2019. Også i år bidrager SIND til at nuancere debatterne på Folkemødet, der til juni samler tusindvis af beslutningstagere og politisk interesserede fra hele Danmark.

Nogle af temaerne, SIND tager op, er også beskrevet i brochuren "Folketingsvalg 2019 - Giv psykiatrien en stemme", hvor du bl.a. kan læse om, hvad SIND mener er vigtigt at få på dagsordenen.

Vi har lavet en begivenhed på Facebook, hvor vi samler alle de forskellige arrangementer, som SIND arrangerer på Folkemødet. Hvis du trykker deltager eller interesseret, så vil du fremover automatisk få notifikationer hver gang vi opdaterer begivenheden med nye arrangementer.

Under Folkemødet kan du også komme tættere på SINDs puls på facebook og naturligvis på Bornholm. Her deltager aktive fra alle dele af SIND.

Du kan også læse mere på Folkemødets egen hjemmeside.

SINDs arrangementer afholdes i Værestedet i Allinge (K19), men SIND deltager også i andre arrangementer. Her på siden kan du løbende blive opdateret om SINDs program for de fire dage. Foreløbig er nedenstående arrangementer på plads. 
 

Fredag

Mød psykiatriordførere hos SIND
14. juni kl. 15.00-16.00

Mød flere psykiatriordførere i debat med SINDs landsformand Knud Kristensen om aktuelle temaer.

Med SINDs landsformand Knud Kristensen som ordstyrer diskuteres traditionen tro en lang række emner på tværs af partierne. Vi vil vente med at vælge de specifikke emner til lige inden Folkemødet, så det bliver så aktuelt som muligt. Ved tilsvarende møder tidligere år har publikum budt ind med flere temaer. Både erfarne debattører og SIND-medlemmer samt brugere af psykiatrien har været glade for at kunne rejse konkrete spørgsmål fra deres egen hverdag.

Sted: Værestedet, Vestergade 1, Allinge (K19)
 

Debat arrangeret af SINDs pårørendeudvalg 
14. juni kl. 16.30-17.20

Opdatering følger i slutningen af april

Lørdag

Hvordan skaber vi en bedre psykiatri?
15. juni kl. 09.00-10.00

En psykiatri i verdensklasse - eller 'bare' én psykiatri?


Debat arrangeret af Foreningen for børn med angst
15. juni kl. 10.30-11.30
 
Opdatering følger i slutningen af april.
 

Stop diskrimination på grund af en psykiatrisk diagnose 
15. juni kl. 12.00-13.00

Arrangør: SIND og Psykiatrifonden.

I foråret 2019 har folketinget behandlet beslutningsforslaget B 28 - retten til at blive erklæret rask. Alle partierne er enige om, at mennesker med psykiske lidelser ikke skal opleve diskrimination og unødvendig forskelsbehandling som følge af deres diagnose. Alligevel kunne kun EL, ALT, SF og RV stemme for forslaget om at pålægge regeringen at indføre en ret til, at borgere med en tidligere psykiatrisk diagnose kan få foretaget en speciallægelig vurdering af sygdommens fortsatte tilstedeværelse og risikoen for fremtidig forekomst. Flertallet (S, DF, V, LA og K) henholder sig til, at ministeren har lovet at arbejde for en fælles løsning på problemet. 

Kom og vær med til at drøfte dette vigtige emne.
 

Debat arrangeret af LEV, DH, Muskelsvindsfonden og SIND 
15. juni 13.30-14.30


Opfølgning følger i slutningen af april.

Søndag

Debat arrangeret af SIND Bornholm 
16. juni kl. 09.00-11.30 

Opdatering følger i slutningen af april.

Folketingsvalget 2019 brochure

Mød SIND: Hvem er med på Folkemødet?


Vi opdaterer løbende vores deltagerliste til Folkemødet 2018. Foreløbig har SIND følgende repræsentanter på Bornholm:


Daglig Ledelse (DL)
Knud Kristensen, landsformand
Kristian Bennedsen. næstformand i SIND

SINDs udvalg
Anne Margrethe Gad Jørgensen, Pårørendeudvalget

Rådgivninger og aktiviteter
Mia Kristina Hansen, Foreningen for børn med angst

SINDs sekretariat
Henrik Harring Jørgensen
, kommunikationschef
 

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND