Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-foredragsholder: Hanne Kirkegaard

Jeg er født i 1970 og uddannet cand.mag. i dansk og psykologi samt ID Psykoterapeut fra ID Academy i Silkeborg. 
Jeg har 10 års undervisningserfaring og har holdt foredrag over hele landet siden 2007. 

Jeg arbejder som Psykoterapeut MPF (6 års klinisk erfaring), 
coach, mentor og foredragsholder
 i mit eget firma, holder gruppeforløb og skriver artikler. Jeg har været mentor ved Aarhus Kommune siden 2012 og før det 2 år ved Aarhus Akademi samt Højskolen på Kalø. Via mine 6 år som mentor har jeg stor erfaring med borgere med ADHD, depression og angst samt personlighedsforstyrrelser.

Jeg har gennem mange år specialiseret mig fagligt i spiseforstyrrelser, herunder overspisningsproblematikker, og har videreformidlet min personlige og faglige viden om emnet i 10 år som selvstændig foredragsholder, samt arbejdet gruppedynamisk med emnet. Jeg er gruppeleder for grupper, hvor emnet er psykologisk overvægt og overspisning.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening

 
 

 Hanne bor i Aarhus og holder foredrag i hele landet

Du er velkommen til at henvende dig direkte, hvis du er interesseret i et foredrag:
Mail: hej@hannekirkegaard.dk.


Tynde mennesker har ingen problemer – et foredrag om BED (overspisning)

Foredragets titel er ironisk, fordi den illustrerer den typiske følelse og tankegang, som jeg selv bar rundt på i mange år, og som mange overvægtige kan identificere sig med.

I foredraget får du min personlige historie om, hvordan jeg kom ud på den anden side. Mine bedste råd til, hvordan du overvinder egne overspisningsmønstre og skaber nye handlemåder ud fra min personlige erfaring og faglige viden som psykoterapeut.

Foredraget varer 1.5 time inkl. debat.

Målgruppen er dig, der er personligt berørt af overspisning, pårørende, behandlere og professionelle fagfolk. 


Dansen om den varme grød eller hvordan vi møder et medmenneske med tegn på spiseforstyrrelse - et foredrag om spiseforstyrrelserne anoreksi, bulimi,   overspisning og ortoreksi

Et foredrag om hvad der sker, når vi i vores dagligdag kommer i den situation, at en i vores omgangskreds, et familiemedlem, en kollega eller en medstuderende tilsyneladende ikke trives og lider af en spiseforstyrrelse.

Hvad gør vi, når vi opdager dette? Danser vi om den varme grød? Eller tager vi kontakt og taler om det?

Mistrivsel kan bl.a. komme til udtryk i form af spiseforstyrrelse eller anden form for selvskade. I de tilfælde hvor vi holder os tilbage, er det ofte ud fra en følelse af magtesløshed, eller fordi vi mangler viden i forhold til de problemer, vi iagttager hos det menneske, som lider af en spiseforstyrrelse.

Foredraget varer 1,5 time inkl. debat.

Målgruppen er personligt berørte mennesker, pårørende, behandlere og professionelle fagfolk.


Jeg kan ikke redde dig - men jeg kan gøre en forskel

Et foredrag om mit arbejde med mennesker, der er hårdt ramt i eksistensen, har store tilknytnings- og personlighedsforstyrrelser, senfølger af seksuelle overgreb samt psykiatriske diagnoser.

I min daglige kontakt, forløb og samtaler med psykisk sårbare mennesker stiller det store krav til min egen evne om ikke at falde i "redder-fælden". I foredraget fortæller jeg om et meningsfyldt, smukt og spændende arbejde som terapeut, mentor og kontaktperson, og dets forcer - men også de faldgruber jeg skal være opmærksom på.

Foredraget varer 1.5 - 2 timer inkl. debat.

Målgruppen er professionelle behandlere og personale i psykiatrien.

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND