Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-foredragsholder: Jeanette Gadegaard

Min baggrund er svære kampe med angst, manier og dybe depressioner, og jeg er diagnosticeret med bipolar lidelse.

Efter flere fejldiagnoser fik jeg for ti år siden den rigtige, og jeg har lært at leve med den. Det har gjort mig klogere på, hvordan jeg skal kæmpe, og jeg har gjort op med dele af min fortid, som bl.a. stod på groft omsorgssvigt, mobning og krænkelser.

Jeg har bl.a. skrevet mig ud af mine psykiske lidelser, og har en del erfaring som foredragsholder. Nu har jeg meldt mig som SIND-foredragsholder og er åben for spørgsmål og debat.

 

Jeanette bor i Thyholm og holder foredrag i Jylland og på Fyn.

Jeanette Gadegaard

Du er velkommen til at henvende dig direkte, hvis du er interesseret i et foredrag:

Mail: gadegaard@cool.dk


Tlf. 29892553


Jeg er mønsterbryderen

Jeg er 49 år og gift på 25. år, og så er jeg førtidspensionist, forfatter og foredragsholder. Min mand og jeg har to velfungerende, voksne børn.

Jeg har en erhvervet hjerneskade, som jeg har holdt en del foredrag om, og nu har jeg valgt at holde et meget ærligt foredrag om mine psykiske lidelser, som kommer af groft omsorgssvigt og en alkoholiseret mor. Jeg har diagnosen bipolar 2 og angst, måske har jeg lidt Asperger, men er aldrig blevet diagnosticeret for autisme.

Det har været en lang og sej proces, men jeg har brudt den sociale arv og kæmpet mig frem til det gode liv, som jeg har i dag. Har accepteret og lever med min diagnose på en positiv måde, som jeg gerne vil dele med andre.

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND