Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-foredragsholder: Jette Boe

Jeg er født i 1981 og var godt halvvejs i uddannelsen til diakon/socialpædagog, da jeg blev syg, måtte stoppe med min uddannelse og mit liv gik på stand by. Det har været op ad bakke, frustrerende og har kostet tårer, men i dag har jeg en hverdag, der fungerer, og hvor jeg fungerer.

Jeg har været ambassadør og oplægsholder for En Af Os siden august 2014 og er Peer-uddannet på det første hold i Viborg.

Jeg har erfaring i at holde oplæg i forbindelse med skizofreni, psykisk sygdom og vejen tilbage til arbejdsmarkedet.
 
  Jette bor i Stoholm og holder foredrag i hele landet

Du er velkommen til at henvende dig direkte, hvis du er interesseret i et foredrag:

Mail: jetteboe81@gmail.com 

 

Tlf. 4060 2898


Jeg er OGSÅ kæreste, datter, søster og faster

Varighed: Ca. 1 time
Debat: Meget gerne

Som 24-årig er jeg i gang med drømmeuddannelsen som diakon/socialpædagog, da jeg i efteråret 2004 får en depression.

Efterfølgende får jeg orlov fra min uddannelse, og inden et år er jeg gået fra at være studerende og have en depressionsdiagnose, til ikke at kunne være i mig selv, være flyttet på bosted og nu have diagnosen paranoid skizofreni.

Det har både været op og ned ad bakke, men med en masse støtte og nogen til at hjælpe med at bære håbet, sidder jeg i dag som 35-årig, godt nok med en førtidspension, men med et skånejob jeg er glad for, bor i eget hus sammen med kæresten og har ingen kontakt til psykiatrien. Og så rummer jeg mange andre ting, end bare at være Jette og have en diagnose.
 

Vejen frem

Varighed: 50 minutter
Debat: Gerne
Målgruppe: Hovedsageligt personale der i deres virke har at gøre med personer med psykiatriske diagnoser

Jeg har været heldig og langt hen ad vejen mødt de rigtige personer i systemet. Det gælder både sagsbehandlere og sundhedspersonale, hvilket har været med til at give en viden og ballast i mit forløb.

Jeg har haft en kæmpe støtte fra min familie, hvor der er blevet talt åbent om det at være sat uden for alting, og pludselig have en hverdag, der er sat på stand by. Jeg har haft opbakning og nogle til at skubbe på i de perioder, hvor det har været svært at kigge op fra hullet.

Ved hjælp af hårdt arbejde og et godt netværk af personale, familien og kæresten, har jeg arbejdet mig fremad til i dag at være glad for livet og have en hverdag jeg er glad for.

Foredraget lægger vægt på, hvor meget det har givet mig at blive mødt med forståelse og engagement fra diverse behandlere og øvrigt netværk. To skridt frem og et tilbage er trods alt fremad.

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND