Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-foredragsholder: Kim Madsen

Jeg har dyrket elitesport siden jeg var fem år gammel. I ungdomsårene var det fodbold og håndbold, og som voksen er jeg fortsat aktiv med thaiboxing og ultraløb.
Jeg har arbejdet med salg, som konsulent, og været salgschef og -direktør. Jeg er medstifter af en salgsvirksomhed og har min egen virksomhed inden for performance og rådgivning.

Jeg har været i mediebranchen i 12 år, holdt forskellige foredrag om kommercialisering af radio og om salg. Og efter at have været igennem en hård depression, holder jeg nu SIND-foredrag om mine erfaring med sygdommen.


 
 

Kim er født i 1975 og holder foredrag i hele landet
Kim Madsen

Du er velkommen til at henvende dig direkte, hvis du er interesseret i et foredrag:

Mail: kim.madsen1975@gmail.com


Tlf. 2722 0988


Ud af boksen

Foredraget handler om en opvækst i et socialt belastet område, og om hvordan den mentale indstilling fra elitesportens verden smadrede mig i gulvet med en svær depression efter en alvorlig skade.

Men det er også et foredrag om at komme endnu stærkere tilbage og at bruge kognitive terapimetoder til at blive salgsdirektør i en virksomhed med en omsætning på over to mia.

Ud af boksen handler om at fokusere på den enkelte fremfor de samfundsmæssige bokse og kasser vi sætte os selv og andre i.

Varighed er ca. 50 minutter med efterfølgende debat.
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND