Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-foredragsholder: Line Eichild

Line er født i 1980 og vokset op på Lolland, hvor hun stadig bor. Hun har en kæreste, er uddannet pædagog og er en kreativ maler.

Selvom skole altid har været svært for Line, færdiggjorde hun pædagoguddannelsen, og begyndte at arbejde i 2007. Under uddannelsen begyndte hun at få det skidt og kom til en psykiater, som mente, at der var tale om depression. Så hun startede på medicin, som ikke virkede, og i 2008 måtte hun stoppe med at arbejde. En ny diagnose blev stillet: Borderline.

I dag er Line på førtidspension, men efter en række forskellige terapiformer tingene er begyndt at gå lidt bedre.Line holder foredrag på øerne og i det sydlige Jylland
Line Eichild

Du er velkommen til at kontakte Line, hvis du er interesseret i et foredrag:

Mail: 2line@godmail.dk


Tlf. 2891 0086


Foredrag: Boderline – at leve med lidelsen og hvordan jeg er kommet videre
Foredraget handler om min ungdom, og hvordan det er at leve med borderline – på godt og ondt.
 
Undervejs kommer jeg ind på nogle terapiformer, jeg har prøvet, og til sidst fortæller jeg om, hvad der hjalp mig videre.
 
Foredraget varer 30-45 minutter, hvorefter der vil være tid til spørgsmål og debat.
 
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND