Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-foredragsholder: Mai-Britt Mikkelsen

Jeg er uddannet stewardesse, men har primært arbejdet som sælger, underviser i ESDH-systemer og salgschef. For nuværende afventer jeg afklaring vedr. fleksjob.

Jeg har, qua mine jobs som sælger og underviser, stor erfaring med at stå foran en gruppe og formidle et budskab. Jeg er struktureret, åben og imødekommende og kan tilrette foredraget den målgruppe jeg skal holde foredrag for.
Mai-Britt bor i Aalborg og kan holde foredrag i hele landet. I Syddanmark og på øerne dog først efter kl. 10.00

Du er velkommen til at henvende dig direkte, hvis du er interesseret i et foredrag:

Mit liv med paranoid skizofreni

Jeg fortæller om tiden op til min første psykose, tiden under psykoserne, mens jeg var indlagt, og hvordan jeg fik diagnosen paranoid skizofren.
Endvidere handler foredraget om det at leve med en skizofreni diagnose, herunder hvad det vil sige at have skizofreni, hvad en psykose er, de udfordringer der følger med, hvilke fordomme man bliver mødt med og hvordan livet igen kan give mening.

 

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND