Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-foredragsholder: Mette Lauritzen

Jeg er født i 1984 og uddannet social- og sundhedshjælper. Gennem min opvækst har jeg været pårørende til psykisk sårbare forældre. Desuden er jeg ambassadør for landskampagnen En Af Os.

Jeg bruger både kropssprog, mimik og lyd i mine foredrag, og ikke mindst min kreativitet. Jeg bruger blandt andet malerier jeg har lavet, og spiller sange, som har betydning for mig og mit liv, på tværfløjte


 


Mette bor i Børkop og holder foredrag i hele landet. Ved større afstande dog kun fredag til søndag om aftenen.
Skriv til Mette

Du er velkommen til at henvende dig direkte, hvis du er interesseret i et foredrag:

Mail: solen1984@hotmail.com

 

Tlf. 3033 9722

 

Tro, håb og stædighed

Et foredrag om hvordan det som barn og ung var at være pårørende til min far, som var ramt af skizofreni. Hvordan det var at blive mobbet i skolen, fordi jeg var anderledes (særligt sensitiv) og havde vanskeligheder med stavning. Og hvordan det var, at min far døde, at flytte og at min mor blev alkoholiker.

Jeg fortæller om, hvordan det var for mig at være pårørende til en alkoholiker, og hvordan det var for mig at tackle det som enebarn, der gerne ville have sit eget liv.

Til sidst fortæller jeg om, hvordan det var for mig, at min mor døde og jeg stod alene som 30-årig uden forældre, søskende eller bedsteforældre.

En fortælling om at kæmpe sig frem og til sidst få sig en uddannelse.

Foredraget var ca. 45 minutter og der må gerne stilles spørgsmål bagefter.
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND