Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-foredragsholder: Philip H

Hej, jeg hedder Philip. Jeg er født i 1998 og har diagnosen ADHD.

Jeg fik diagnosticeret ADHD som seksårig, og det betød, at jeg skulle i "speciel skole". Her gik jeg i ti år og det lærte mig en masse om, hvordan ADHD behandles samt hvilke teknikker skolerne bruger.

Jeg har været heldig at blive diagnosticeret i en tidlig alder, så jeg har haft tid til at arbejde med mig selv og min diagnose. Jeg har en masse erfaring med at snakke om min diagnose og er klar på at svare på faglige, personlige og diagnose-nysgerrige spørgsmål.


Phillip bor i Rødovre og holder som udgangspunkt foredrag i Københavnsområdet.

Du er velkommen til at henvende dig direkte, hvis du er interesseret i et foredrag:

Mail: foredragfraphilip@gmail.com
 

Ung med ADHD

Jeg har i lang tid gået og drømt om at komme ud med min historie, og jeg mener selv, at min historie giver et anderledes syn på diagnosen ADHD.
Grunden til at jeg gerne vil holde foredrag om mine erfaringer med ADHD, er fordi jeg har haft mulighed for at arbejde med min diagnose helt fra barnsben. Jeg har haft mulighed for at udforske områder af diagnosen samt hvordan man håndterer forskellige hverdagssituationer.

Mit foredrag giver unik indsigt i hjernen på en ung mand med ADHD, der har gjort brug af alle de midler, som han har fået kastet i hovedet.
Foredraget handler således grundlæggende om, hvordan det er at være ung med ADHD, og hvilke redskaber man kan benytte sig af for at gøre tilværelsen lettere. Herunder hvordan man med de rigtige redskaber kan leve et ganske lykkeligt liv med ADHD.

Foredraget varer en halv time efterfulgt af et kvarters spørgsmål og debat.
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND