Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-foredragsholder: Susan Anette Feldskov

Susan er født i 1969 og har i mange år levet med psykotisk skizofreni. Hun har været svingdørspatient i psykiatrien, men via hårdt psykisk arbejde er hun i dag så godt som selvkørend og er bl.a. meget aktiv i SIND Gladsaxe-Gentofte-Lyngby.

Susan har lært at leve med sin diagnose, og hendes mission er at hjælpe til en forståelse af, hvordan det er at leve med skizofreni og psykoser. Hvorfor jagte helbredelsen, hvis man kan acceptere og leve med sygdommen og faktisk lære en hel masse af den?Susan bor i Søborg og holder foredrag i Storkøbenhavn.
Susan Anette Feldskov

Du er velkommen til at kontakte Susan, hvis du er interesseret i et foredrag:

Mail: susan_soernsen@hotmail.com


Tlf. 8174 9462


Foredrag: Skizofreni - fra lidelse til læring, motivation og udvikling
Hvad ved behandlersystemet om skizofreni og det at være psykotisk? Hvorfor er skizofreni fortsat en af de sygdomme, som psykiatrien ikke er godt nok udrustet til at varetage og behandle ift. behov og forståelse?

Hvordan vender man livet med kronisk lidelse såsom skizofreni til et liv der giver mening?

Hvordan vender man psykiatriens fokus på tunge tekstbøger til at lytte og lære af den personlige viden fra skizofreniramte - og herved fremme forståelse og behandling? Forståelse og behandling foregår i indbyrdes enighed, og den psykisk sårbare skal være i fokus.

I mit foredrag taler jeg om at motivere til at tage kundskaben i nærsyn, da den lider under svære mangler såsom manglende forståelse, mistet mening og dermed fejlbehandlinger.

Så spørgsmålet er, om det er kundskaben der fejler eller om det er mangel på forståelse for det enkelte individs behov og behandling.

Foredraget varer ca. en time, og der vil være en eller to pauser a ti minutter.
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND