Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-foredragsholder: Erik Petersen

Erik Petersen har en historie med angst og depression og har været inde og ude af behandlingssystemet i cirka 20 år. Han har prøvet mange forskellige behandlingstyper og kan derfor fortællende levende, hvordan de forskellige opleves set fra hans (patientens) synspunkt. Erik Petersen har tidligere været informatør/foredragsholder i SIND og er nu vendt tilbage med mere på sinde.Født 1948.

Kan holde foredrag på Sjælland samt Lolland og Falster.

Du er velkommen til at henvende dig direkte, hvis du er interesseret i et foredrag:

Mail: annetteogerik@hotmail.com  Mobil: 61 60 39 45

Foredrag: Depression og angst

 
I dette foredrag vil jeg fortælle om, hvorfor jeg blev ramt af disse to sygdomme og, hvordan det har påvirket mig og min familie med flere indlæggelser og behandlinger. Jeg vil også fortælle om, hvordan jeg, efter 20 år, endelig har fundet den rigtige behandling til mig.

Foredraget vil vare cirka to timer, inklusiv en halv times debat.

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND