Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-foredragsholder: Jeanette Juul Quaade

I foredraget ”Den grimme mønsterbryder”, fortæller Jeanette Juul Quaade om at gå ned med stress og skulle finde sin vej tilbage til arbejdsmarkedet. Hun oplevede selv at blive kastet rundt i et system i stedet for at få hjælp og anerkendelse.

Født 1963.
Bor i Struer. Kan holde foredrag i hele Danmark men helst ikke tidligt om morgenen.

Du er velkommen til at henvende dig direkte, hvis du er interesseret i et foredrag:

Mail: jjq@lillysminde.dk Mobil: 50 51 72 24 Web: www.JJQ.dk

Den grimme mønsterbryder 
 

Foredraget er en personlig beretning om stress, mødet med det kommunale sygedagpengesystem og vejen tilbage til arbejdsmarkedet.

Det er historien om en kamp for at holde fast i sig selv og bevare håbet og troen på sig selv, når man bliver kastet rundt i systemet. Om retten til selv at bestemme og bevare kontrollen over eget liv.

Mit budskab er et ønske om en mere ligeværdig dialog og samarbejde om den hjælp, man som borger har brug for, når man er sygemeldt eller på anden offentlig forsørgelse. Og en anerkendelse af, at man som sygemeldt borger er eksperten i eget liv, og arbejder for at komme hurtigst muligt tilbage på arbejdsmarkedet.

Foredraget tager ca. 50 min.

Det kan både holdes med og uden efterfølgende debat – eller med spørgsmål undervejs. 
 

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND