Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-foredragsholder: Maria Anthony Knudsen
 

Maria Anthony Knudsen
Da Maria Anthony Knudsen var 22 fik hun sit første sygdomsudbrud af bipolar affektiv sindslidelse. Hun fortæller om at være psykisk syg med de sorger, sejre, pinligheder og kampe, der følger med. Maria kan også tale om sin vej fra Nordvang til Christiansborg.

Født 1976.Foredrag i hovedstadsområdet er mest oplagt. Jeg kan dog også tage længere væk, hvis logistikken kan gå op. Jeg er tilgængelig tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 10 om formiddagen.

Du er velkommen til at henvende dig direkte, hvis du er interesseret i et foredrag:

Mail: mak@mail-online.dk Mobil: 24 26 10 52

Eksempler på foredrag:


Op ned ind ud
En meget personlig beretning om min vej gennem behandlingssystemet. Om at være flyvende på toppen og nede i de dybeste huller. Om at blive indlagt igen (og igen), selvom man hver gang håber, det er overstået for altid. Om at forelske sig i drømmefyren på en lukket afdeling og om at rejse sig fra en lang og grum sygdomsperiode for at komme ind på sit drømmestudie og få mellemlederjob inden for faget. Kort sagt løst og fast om at være alvorligt psykisk syg med alt, hvad det indebærer af sorger, sejre, pinligheder og kampe.

Fra den lukkede til Christiansborgs korridorer
Om at rejse sig op og komme videre, selvom man er faldet og har slået sin sjæl og sit sind alvorligt. Det kom bestemt ikke natten over, og jeg kunne aldrig have gjort det alene. Jeg gik fra at være mere eller mindre mental grøntsag på Nordvangs lukkede afdeling 74, til at være journalistpraktikant i Christiansborgs korridorer, hvor jeg var med til at dække to folketingsvalg samt to formandsvalg i henholdsvis SF og hos Socialdemokraterne.

Sidenhen arbejdede jeg på fuld tid med ansvar som redigerende af lokalsektionen af et dagblad, tv-indslag og radio og net på min tidligere praktikplads. En lille angst lurede, men overordnet set havde jeg aldrig troet, jeg skulle være syg igen. Stort var chokket derfor, da jeg som et lyn fra en klar himmel igen blev ramt af manier og efterfølgende depression.

Jeg forestiller mig, at begge foredrag varer en times tid med efterfølgende spørgerunde og debat.

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND