Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-foredragsholder: Michael Roldhave
 

Michael Roldhave har holdt en lang række foredrag, også uden for SIND. Michael har hidtil bl.a. holdt foredrag for fx studerende, pædagoger og kommende socialrådgivere.
Michael, der tidligere har arbejdet i telebranchen, kan bl.a. fortælle om et sygdomsforløb med angst og depression, som startede omkring 2003. Michael kan både beskrive oplevelserne som kollega og familiemedlem i hverdagen og i perioder som patient på et hospital. I dag lever han stadig med diagnoserne.

Født 1967.
Foredraget varer ca. 45 – 60 minutter. Derudover kan der aftales spørgetid. Kan holde foredrag alle ugens dage. Max 30-40 km fra København.

Michael Roldhave

Du er velkommen til at henvende dig direkte, hvis du er interesseret i et foredrag:

Mail: michael@roldhave.dk Mobil: 2829 3938

Eksempler på foredrag

At leve med angst og stressrelateret depression.


Jeg fortæller om mit liv før, under og efter mine angstanfald og min stressrelaterede depression samt om venner og families reaktioner og fordomme, når man har fået en diagnose.
Derudover fortæller jeg om det at være i arbejde og blive ramt af stress, og hvordan ledere og kolleger reagerede. Jeg fortæller også, hvad angst og stress kan ”drive” en til, og kommer ind på psykiatrien samt på det at være indlagt på psykiatrisk hospital.

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND