Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SINDs VALGFOLDER til Folketingsvalget 2019: Giv psykiatrien en stemme

I forbindelse med folketingsvalget i 2011 lykkedes det SIND at få sat psykiatrien på valgplakaten. Faktisk i en sådan grad, at psykiatrien kom med i regeringsgrundlaget efter valget. Også i 2015 var psykiatrien et valgkamptema, omend ikke i samme omfang som i 2011.

Igen i forbindelse med folketingsvalget i 2019 vil vi sætte fokus på psykiatrien. Målet må være, at psykiatrien kommer med i regeringsgrundlaget efter valget – uanset regeringens sammensætning.

SIND er partipolitisk uafhængig. Ærindet er derfor ikke at agitere for bestemte partier eller lister. Vi opfordrer alle til at stemme på det parti/den liste, som man har lyst til, men stem personligt på én der vil gøre noget særligt for psykiatrien. Gør alle det, så flytter det mandater!

Stem personligt

Til trods for at mindst 50 pct. af vælgerne er berørt af psykiske lidelser på den ene eller den anden måde, så fylder psykiatrien stadig for lidt i valgkampe her i landet.

Den borgerrettede indsats for mennesker med psykiske lidelser/psykisk sårbare ligger ude i kommunerne og regionerne – men det er folketinget, der fastlægger rammerne for indsatsen. Derfor er folketingsvalget mindst lige så vigtigt som valgene til regions- og byråd.

 
Folketingsvalget 2019


Valgkampen i SINDbladet, på hjemmesiden, på Facebook og på Twitter


I SINDbladet nr. 1, februar 2019, har vi spurgt psykiatriordførerne om deres holdninger til emner af relevans for os.

Vores hjemmeside er pt. under omlægning, men også her vil vi forsøge at dække valget, så klik forbi her og hold dig opdateret. Som mange andre, vil vi i denne valgkamp i høj grad satse på de sociale medier, så følg med – og deltag på facebook og twitter.

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND