Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Støt SIND


GAVER OG BIDRAG

Ønsker du at støtte SINDs arbejde, kan du give et bidrag ved at udfylde nedenstående boks. Du får automatisk skattefradrag for dine bidrag til SIND - men kun hvis vi kender dit CPR-nummer, som du udfylder herunder. I 2018 kan du højest få fradrag for 15.900 kr. årligt, og i 2019 kan du højest få fradrag for 16.300 kr. årligt.

Du kan læse mere på SKATs hjemmeside.

Ønsker du ikke automatisk skattefradrag, undlader du blot at udfylde feltet med CPR-nummer.

SIND, der behandler dit CPR-nummer fortroligt, opfordrer dog til, at du udfylder feltet. Årsagen er nye ændringer i lovgivningen, som betyder at SINDs status som indsamlingsorganisation bl.a. forudsætter, at vi kan dokumentere, at mindst 100 hvert år vælger at støtte os med mindst 200,- kr. Derfor er dit CPR-nummer vigtigt for SIND. Men vi respekterer naturligvis, hvis du ikke ønsker at oplyse det.

Mange tak for din støtte – hver eneste krone, SIND modtager, gør en forskel.

BETALING VIA MOBILTELEFON OG TABLET
Denne hjemmeside er optimeret til en række smartphones og tablets. Nogle bidragsydere oplever lejlighedsvise tekniske problemer med at komme videre, når de forsøger at bruge menu-punktet "Kreditkort". Tryk blot på knappen "Betaling", så kommer du automatisk videre. SINDs leverandør arbejder på at optimere siden, så det tekniske problem fremover ikke opstår. Ved evt. problemer er du velkommen til at kontakte SINDs sekretariat på telefon 35240753 eller landsforeningen@sind.dk 
 


stk. Gavebeløb á 200,00
 
 
Payment
Kredit kort og MobilePay
 


SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND