Til forsiden
Printvenlig side


 

Om SøndagsCafeen

Den åbne Søndags SIND er et tilbud til dig, der på den ene eller anden måde er berørt af psykisk sårbarhed, måske som depressionsramt, "bruger eller ikke bruger" af socialpsykiatrien, eller som pårørende til en psykisk sårbar.

Vi har ingen faste regler i Søndags SIND, men et gyldent princip er at vi hygger og har det sjovt sammen i en tryg og god stemning , samt at vi støtter og hjælper hinanden efter behov og evne. Vi har også tilgang til et lokale hvis du pludselig vil være lidt alene, eller bare vil have en mere intim snak med en af de fremmødte personer.

Søndags SIND er ment som et hyggeprojekt, hvor der vil være tilgang til diverse spil mm Du kan frit møde op uden forudgående tilmelding. Børn er også velkomne. Af hensyn til mennesker med diverse allergier må dyr ikke medtages ind i Frivilligcenter Skjoldborgs bygning. Søndags SIND er et SIND-arrangement, hvorfor der ikke vil være personale til stede men udelukkende frivillige personer.

Adgang og kaffe/tee i Søndags SIND er gratis for alle!, Venlig hilsen SIND Halsnæs.

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND