Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Støt SIND i stedet for blomster til begravelsen og bisættelsen


SIND får ind imellem henvendelser fra pårørende, der ønsker, at deltagerne til en begravelse eller bisættelse giver et bidrag til SIND i stedet for blomster.

SIND takker for denne støtte.

Hvis de pårørende ønsker at vide, hvem der har indbetalt et bidrag – så der kan sendes takkekort – oplyser vi det gerne. Det kræver blot:

1: Kontakt venligst SINDS sekretariat og gør opmærksom på, at der vil komme donationer i forbindelse med en begravelse/bisættelse. Husk at oplyse navnet på afdøde samt din e-mail. Du kan kontakte os på landsforeningen@sind.dk eller tlf. 35240750

2: Hvis du indrykker en dødsannonce kan du evt. skrive: "I stedet for blomster kan man betænke SIND: reg.nr 9541 og kontonr. 000 540 3944 eller MobilePay på tlf. 6173 5067. Indbetalingen mærkes med navnet på den du vil mindes og dit eget fulde navn".
 

Pengene rækker langt i SIND


Næsten ni ud af hver ti kroner - 88,4 pct. - af SINDs udgifter bliver omsat til hjælp, oplysningsarbejde og indflydelse. Det er kun den sidste krone - 11,6 procent af midlerne - der går til fx administration, lokaler og sekretariatsansattes løn. Her er nogle eksempler på, at både små og store beløb rækker langt i SIND:

  • 1.600 kr. = en dags aktivitet i SINDs landsdækkende telefonrådgivning. Alle - både pårørende og psykisk sårbare eller syge - kan ringe gratis til rådgivningen, der har åbent 60 timer om ugen, året rundt. Læs mere her
  • 3.800 kr. = uddannelse og vejledning af en SIND-bisidder. 50 frivillige i hele Danmark hjælper, når psykisk sårbare eller syge ikke vil alene til møde på fx rådhus, hospital eller i banken. Læs mere her
  • 3.333 kr. = en helt speciel ferieoplevelse i en uge for en psykisk sårbar, psykisk syg eller pårørende, som ellers næppe var kommet afsted. Fx grundet anstrengt økonomi eller mangel på ferietilbud, hvor ens personlige situation bliver mødt med forståelse og rummelighed. Gennem flere år har SIND ydet tilskud til SINDs Sommerhøjskole med 60 deltagere. Evalueringerne er år efter år særdeles positive. Læs mere her. 
  • 5.700 kr. = otte til ti gruppemøder og individuelle samtaler for et barn, der er pårørende til en psykisk syg mor eller far. SINDs Pårørenderådgivning har i mere end 20 år tilbudt samtalegrupper for børn i samme situation. Sidste år deltog 35 børn. Læs mere her.
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND