Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Velkommen

Velkommen til SINDs hjemmeside. Vores ambition er at gøre det nemt og attraktivt for vores medlemmer, frivillige og andre interesserede at finde og bruge informationen her.
 

Få hjælp

Har du brug for hjælp, kan du ringe til vores landsdækkende telefonrådgivning på 70 23 27 50. Telefonen er åben mandag-lørdag kl. 11-22 samt søn- og helligdage kl. 17-22. Under menupunktet Få hjælp får du desuden et overblik over en række af de faste aktiviteter, som SIND tilbyder. Her finder du også vores aktivitetskalender. Under menupunktet Pårørende finder du forskellige muligheder for rådgivning, der henvender sig til pårørende til psykisk sårbare.
 

Få viden

Har du brug for mere viden om psykiske sygdomme, finder du under menupunktet Få viden information om en række af de vigtigste psykiske sygdomstyper og mulighed for at lære mere om forskellige slags medicin. Her kan du også bestille eller downloade vores brochurer og finde forslag til litteratur og links til andre relevante hjemmesider.
 

Bliv medlem

Overvejer du at blive medlem eller støtte SIND på anden vis, kan du læse om de forskellige måder, du kan støtte os på, under menupunktet Medlem. Er du allerede medlem, er det også her, du kan opdatere dine medlemsoplysninger og tilmelde dig PBS.
 

Bliv frivillig

Overvejer du at blive frivillig i SIND, kan du under menupunktet Frivillig læse om, hvor du kan blive frivillig, hvad det kræver at være frivillig i SIND og hvad vi tilbyder vores frivillige.
 

Presse

SIND står til rådighed med udtalelser og pressefotos og deltager også i relevante tv- og radioudsendelser. Er du journalist kan du kontakte SIND via pressekontakt. Følg også SIND i medierne via vores Facebookside eller vores medieovervågning på forsiden.
 

Digte, dialog og din egen historie

Under Digte & noveller kan du dele dine erfaringer som psykisk sårbar eller pårørende under Min historie. Vi har også en side, hvor du kan dele dine digte eller læse og kommentere andres. Endelig er der en side, hvor studerende og forskere kan stille spørgsmål, som du kan hjælpe dem med ved at svare på. Du er også velkommen til at bidrage til dialogen på SINDs Facebookside.
 

Følg med

Under Nyheder kan du følge med i aktuelle nyheder og høringssvar, læse SIND bladet, se videoer, tilmelde dig nyhedsmailen og følge med, når vi lægger nyheder ud, fx om det kommende Folkemøde og Sindets Dag. Du kan også følge SIND på Facebook.
 
Har du kommentarer til SINDs hjemmeside, er du velkommen til at kontakte landsforeningen@sind.dk.
 
God fornøjelse!
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND