Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND i udlandet

 
SIND arbejder også internationalt. Her på siden kan du se, hvor SIND arbejder for sindslidende og pårørendes vilkår i udlandet samt hvilke internationale organisationer, SIND er medlem af.
 

EUFAMI

SIND er den ene af blot to danske organisationer, der er medlemmer af den europæiske samarbejdsorganisation for sindslidende og pårørende, EUFAMI (European Federation of Associations of Families of People with Mental Illness). EUFAMI har 48 medlemsorganisationer fra 25 lande. Læs mere om EUFAMI.
 

Mental Health Europe

SIND er medlem af organisationen Mental Health Europe, som repræsenterer foreninger over hele Europa, der arbejder aktivt med psykisk sundhed. Læs mere om Mental Health Europe.
 

World Federation of Mental Health

SIND er medlem af WFMH, som arbejder for at promovere psykisk sundhed på verdensplan. WFMH har bl.a. taget initiativ til Sindets Dag, som én gang årligt skal skabe offentlig opmærksomhed på psykisk sygdom og psykisk sundhed. Læs mere om World Federation of Mental Health.
 

SIND Mental Health (SMH)

SIND Mental Health er SINDs faste arbejdsgruppe vedrørende psykisk sundhed og forhold vedrørende psykiatri i u-lande.

SMH søger, fundraiser og implementerer psykiatriprojekter i u-lande. Dette sker ofte i samarbejde med andre danske organisationer, ofte Danske Handicaporganisationer (DH), og lokale organisationer i hvert enkelt land.

Du kan finde kontaktoplysninger på SMHs medlemmer her.
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND