Til forsiden
Printvenlig side

Generalforsamling onsdag 27. februar 2019

Vi holder vores årlige generalforsamling onsdag den 27. februar kl. 19-22 i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 Kbh. K, tæt ved metrostationen Christianshavns Torv. Der serveres en sandwich ved generalforsamlingens start. Dagsorden ifølge vedtægterne. Med bedste hilsner / Bestyrelsen


   
Besøgs- og følgeven, Farvel til ensomheden

’Farvel til ensomheden’ er et 2-årigt projekt i SINDs regi, som startede op i oktober 2017.
Projektet er støttet af Helsefonden, Frederiksberg Rotary Klub, Fonden Ensomme Gamles Værn samt Vesterbro Lokaludvalg og er et samarbejde mellem SIND Frederiksberg og SIND København.

Projektet er en besøgs- og følgevens-ordning, hvor vi skaber kontakt mellem frivillige besøgs- og følgevenner og mennesker ramt af psykisk sygdom og ensomhed i én-til-én-relationer.
I en første periode lærer man hinanden at kende gennem besøg i hjemmet og bygger en tryg og tillidsfuld relation op. Herefter er det hensigten, at parterne sammen finder frem til en aktivitet, begge er interesseret i, og som man i følgeskab prøver af. Den frivillige deltager indtil den psykisk syge føler sig klar til selv at fortsætte og oplever en tryghed i det nye fællesskab.
De aktiviteter, man afprøver, kan være fællesspisning og samvær med andre (fx Klub 35+ hos SIND Frederiksberg), motion, meditation, noget kreativt eller noget helt femte.

Nogle af de frivillige har selv erfaring med psykisk sygdom og med at bryde med ensomheden via sociale aktiviteter og ønsker at støtte en anden i det.
Ordningen er for borgere på Frederiksberg og i København.

OBS! I øjeblikket har vi mange borgere på venteliste til en besøgs- og følgeven og savner frivillige!
Er det noget for dig at blive besøgs- og følgeven, er du meget velkommen til at høre nærmere.
Kontakt: Julie Andersen
Mail: sindnettet@gmail.com
Mobil: 53 60 22 00


Åben Pårørenderådgivning i Region Hovedstaden

Psykologisk Rådgivning - SIND København tilbyder nu rådgivning og støtte for pårørende til psykisk sårbare.

Der er åbent for personlig og telefonisk henvendelse hver mandag kl. 16.00-19.00. Du må meget gerne ringe og bestille tid, men du kan også bare møde op, hvis det er nødvendigt.

Rådgivningen foretages af psykologer eller psykologistuderende på kandidatniveau, og man kan både henvende sig som enkeltperson, par og familie.

Kontakt:
Psykologisk Rådgivning - SIND København
Slotsgade 2, 2. tv.
2200 København N
ap@sind-kbh.dk
Tlf. 3536 0904

Se mere på www.sind-kbh.dk.

DHL stafet, tirsdag den 27. august 2019

Kære alle

Motion & Mad i meningsfulde fællesskaber er ved at arrangere DHL stafet.

Vi stiller både med løbe – og gå hold. Ruten er 5 km. Efter løb og gang samles vi i vores telt til mad og hyggeligt samvær.
Vi vil gerne have tilmeldinger så hurtigt som muligt.
Der er 10 pladser og det er først til mølle.

Vi er til DHL – stafet i Fælledparken tirsdag den 27.august og mødes 17.15.

Ved tilmelding skal vi vide om du vil på gå – hold eller løbe-hold.

Tilmeld dig på: bgreve27@gmail.com

Tilmeldingsfrist er den 1. august.

Klub 35+ - værested og aktivitetstilbud

Klub 35+ er et værested og aktivitetstilbud for psykisk sårbare på Frederiksberg og i København fra 36 år og opefter. I Klub 35+ kan psykisk sårbare sammen med ligestillede skabe et socialt netværk samt deltage i forskellige aktiviteter.
Klub 35+ har åben hver mandag fra kl. 17 – 21, hvor der vil være klubaften med fællesspisning, snak, hygge. Derudover vil der løbende være forskellige aktiviteter.

Vil du se, om Klub 35+ er noget for dig, er du altid velkommen til at kigge forbi til klubaften, mandage fra kl. 17 - 21, på L.I. Brandes Alle 1, 1956 Frederiksberg. Du kan også finde mere information om Klub 35+ på Facebook/Klub 35+.

Tilmelding til spisning mandag, send en sms eller indtal en besked på tlf.:23 49 02 01 inden kl. 16.30.

Du får ikke en bekræftelse på tilmeldingen, da de frivillige først tjekker indkomne beskeder mandag kl. 16.30.

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND