Til forsiden
Printvenlig side

Generalforsamling onsdag 27. februar 2019

Vi holder vores årlige generalforsamling onsdag den 27. februar kl. 19-22 i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 Kbh. K, tæt ved metrostationen Christianshavns Torv. Der serveres en sandwich ved generalforsamlingens start. Dagsorden ifølge vedtægterne. Med bedste hilsner / Bestyrelsen


   
Besøgs- og følgeven

Alle mennesker har brug for samvær med andre. Nogen at tale med og dele interesser med.

Hvis du savner en at få besøg af, tale med og opsøge fælles aktiviteter med, så er en besøgs- og følgeven måske noget for dig.

Besøgs- og følgevennen er en frivillig, der har tid, lyst og overskud til at komme og besøge dig i dit hjem. I kan snakke sammen og finde frem til fælles aktiviteter, fx motion, kreative aktiviteter eller noget tredje, som I følges til. Nogle besøgs- og følgevenner har selv erfaring med psykisk sårbarhed og ensomhed, er kommet sig og ønsker at støtte andre.

Landsforeningen SIND, SIND Frederiksberg og SIND København står bag tilbuddet. Helsefonden har finansieret etableringen af tilbuddet.

Er du interesseret i en besøgs- og følgeven eller ønsker at høre nærmere – kontakt: Julie Andersen, tlf. 53 60 22 00 eller på mail: sindnettet@gmail.com

Åben Pårørenderådgivning i Region Hovedstaden

Psykologisk Rådgivning - SIND København tilbyder nu rådgivning og støtte for pårørende til psykisk sårbare.

Der er åbent for personlig og telefonisk henvendelse hver mandag kl. 16.00-19.00. Du må meget gerne ringe og bestille tid, men du kan også bare møde op, hvis det er nødvendigt.

Rådgivningen foretages af psykologer eller psykologistuderende på kandidatniveau, og man kan både henvende sig som enkeltperson, par og familie.

Kontakt:
Psykologisk Rådgivning - SIND København
Slotsgade 2, 2. tv.
2200 København N
ap@sind-kbh.dk
Tlf. 3536 0904

Se mere på www.sind-kbh.dk.

Klub 35+ - værested og aktivitetstilbud

Klub 35+ er et værested og aktivitetstilbud for psykisk sårbare på Frederiksberg og i København fra 36 år og opefter. I Klub 35+ kan psykisk sårbare sammen med ligestillede skabe et socialt netværk samt deltage i forskellige aktiviteter.
Klub 35+ har åben hver mandag fra kl. 17 – 21, hvor der vil være klubaften med fællesspisning, snak, hygge. Derudover vil der løbende være forskellige aktiviteter.

Vil du se, om Klub 35+ er noget for dig, er du altid velkommen til at kigge forbi til klubaften, mandage fra kl. 17 - 21, på L.I. Brandes Alle 1, 1956 Frederiksberg. Du kan også finde mere information om Klub 35+ på Facebook/Klub 35+.

Tilmelding til spisning mandag, indtal en besked på telefonsvarer på tlf.: 35 34 00 80 (SIND Frederiksberg) inden kl. 16.30.

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND