Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Her kan du betale dit kontingent for 2019


Tak fordi du vil fortsætte dit medlemskab i 2019.

Som medlem af SIND får du SINDbladet seks gange årligt fyldt med spændende artikler og information. Du er med til at støtte SINDs arbejde til gavn for psykisk syge og deres pårørende samt indsatsen for oplysning om psykisk sundhed og forebyggelse af psykiske sygdomme.

Betaling
Det koster 200 kr. om året at være personligt medlem og 800 kr. for organisationer. Du kan let og hurtigt betale kontingentet her på siden ved at benytte formularen nedenfor.

Spar penge med Betalingsservice (PBS)
Du har efterfølgende mulighed for at melde kontingentet til PBS. Så vil det fremover bliver trukket automatisk på din konto. Personlige medlemmer af SIND opnår en årlig kontingentrabat på 20 kr. ved tilmelding til PBS.

Du kan melde kontingentet til PBS på www.sind.dk/pbs.
 

stk. Kontingent 2019 á 200,00
stk. Kontingent for organisationer á 800,00
stk. SINDbladet-abonnement á 280,00
 
 
Payment
Kredit kort og MobilePay
 


SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND