Fælles Akutmodtagelse på Aabenraa Sygehus
Hvem kan komme?
FAM modtager voksen psykiatriske patienter fra Sønderjylland til vurdering. Patienterne kan komme uvisiteret og uden nogen henvisning fra egen læge. Det er ligeledes muligt for patienter og pårørende at kontakte den psykiatriske sygeplejerske i FAM, hvis man er i tvivl om, hvor man skal henvende sig.

Det betyder, at alle psykiatriske patienter mødes først af en visiterende sygeplejerske. Sygeplejersken laver en triage af patienten, der derefter vurderes af en læge. Alle sygeplejesker fra afsnit 55 har i den forbindelse modtaget undervisning i både somatisk og psykiatrisk triage samt arbejdsgangene i FAM.


SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.