Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem


Denne artikel er fra SINDbladet, som alle medlemmer modtager hver anden måned. Magasinet kombinerer politik, paragraffer og personlige historier med inspiration og
stof til eftertanke. Du finder også information om kommende aktiviteter i bladet.

Du kan læse alle blade siden 2009 her på SINDs hjemmeside.

 


SIND har fået tilladelse til at anvende de viste fotos på hjemmesiden og i bladet.

Ny SIND-ambassadør:
”Det gælder om at gøre det, der gør dig glad”

Ved et medlemsarrangement på Bornholm den 21. februar 2015 blev singer-songwriteren Mathilde Falch formelt udnævnt som SIND-ambassadør.
Med sine menneskelige og musiske kvaliteter har Mathilde Falch siden 2012 bevæget mange danskere. Du kan læse et længere portræt af Mathilde Falch
her i SINDbladet februar

Af Henrik Harring Jørgensen

Siden 1960, hvor SIND blev stiftet, er der brugt forsvindende små beløb på markedsføring. Pengene er i stedet især gået til at hjælpe andre. Alligevel kender flere og flere danskere SIND. En af årsagerne er SINDs ambassadører. I 2006 blev Diana Benneweis, kendt af alle danskere for sit cirkus, SIND-ambassadør. Tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen stillede op i 2008. Den 21. februar 2015 får SIND sin tredje ambassadør, singer-songwriteren Mathilde Falch.

Det besluttede en særdeles enig SIND-hovedbestyrelse på det seneste møde. Mathilde Falch, som du kan læse mere om på side 12 i SINDbladet februar, har på kort tid gjort stort indtryk på mange mennesker. Som musiker sætter hun ord på følelser, alle danskere kan spejle sig i, og som tidligere psykisk sårbar kan hun som få andre formidle åbenhed, håb og erfaringer med at komme sig og sætte ny kurs i eget liv. Adskillige SIND-medlemmer har foreslået Mathilde Falch som ny SIND-ambassadør.

”Vi er meget glade for opbakningen fra SINDs ambassadører. De er både kendte og anerkendte for, hvad de hver især gør, hvilket bidrager meget positivt til omverdens opfattelse af SIND. Med Mathilde Falch som SIND-ambassadør opnår vi øget synlighed flere steder – fx blandt musikinteresserede og unge. Vi er taknemmelige for, at Mathilde stiller op,” siger SINDs landsformand Knud Kristensen.


Læs mere om Mathilde Falchs nye album på hendes egen hjemmeside: www.mathildefalch.dk/shop/

Læs interview med Mathilde Falch side 6 og 12
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND