Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

 Tak for en god medlemskonference 2017!


Den 16.-17. september afholdt SIND en medlemskonference 2017 om psykisk sundhed.På konferencen mødtes 120 SIND-frivillige for at dele viden og drøfte psykisk sundhed. Medlemskonferencen satte fokus på, hvordan man kan arbejde med psykisk sundhed i SIND-regi gennem oplæg, reflekterende øvelser og mindfulness. Det var en stor success og vi glæder os til at gentage successen i 2019. 
 

Emnet for medlemskonferencen var psykisk sundhed. På konferencen nærmede vi os emnet ud fra disse overordnede spørgsmål: 

  1. Hvad er psykisk sundhed – og er der forskel på at være psykisk rask og psykisk sund? Kan man f.eks. være psykisk syg og psykisk sund? Eller psykisk rask men psykisk usund?
     
  2. Kan man virkelig træne sig psykisk sundere og hvordan gør man så det?
     
  3. Hvad kan SIND gøre for at øge den psykiske sundhed?

 
 
Psykisk sundhed - SINDs medlemskonference 2017
Find al materiale fra konferencen her på siden  


SINDbladet kan du læse omtale af både dette års og af sidste års konference.
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND