Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

For dig der er medlem af SIND


Som medlem af SIND er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du fx har ideer, har lyst til at deltage i SINDs aktiviteter eller ønsker at justere måden, du betaler kontingent eller modtager information. På denne side har vi samlet nogle af mulighederne


Vil du deltage i SINDs aktiviteter?

Som medlem af SIND får du automatisk vores blad hver anden måned, og du kan deltage i SINDs medlemsdemokrati. Både bladet, SINDs side på Facebook og hjemmesiden her rummer masser af information om aktive i dit lokalområde, om kommende aktiviteter og fx om muligheden for at blive frivillig i SIND. Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, der primært er målrettet aktive i SIND. Hvis du vil læse vores vedtægter, finder du dem her.

Vil du opdatere medlemsoplysninger - fx oplyse e-mail, melde flytning eller tilmeldes PBS?
Herunder kan du opdatere dine medlemsoplysninger. Sæt kryds, hvis der er tale om flytning eller anden adresseændring.
Opdateringen er lettest for sekretariatet, hvis du kan finde medlemsnummeret i adressefeltet bag på dit SIND blad. Har du ikke bladet ved hånden, springer du blot feltet over.
Klik her, hvis du ønsker at tilmelde kontingentet til automatisk betalingsservice (PBS). SIND giver dig 20 kr. i rabat på næste års kontingent, hvis du tilmelder dig PBS.

 

 


SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND