Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SIND-landsmødet: Knud Kristensen genvalgt som landsformand. Nina Löwe Krarup blev nyt medlem af SIND Daglig Ledelse

23-09-2018
 

Knud Kristensen, Risskov, er genvalgt som landsformand for SIND – Landsforeningen for psykisk sundhed. Den 65-årige cand. scient.pol. har været landsformand siden 2009. Gennem de ni år er pårørende- og patientorganisationen SINDs medlemstal steget med 48 pct., rådgivningsaktiviteterne udvidet og egenkapitalen fordoblet. Sidste år viste undersøgelser, at SIND er blandt de mest citerede og indflydelsesrige organisationer på dette område. 

Udover Knud Kristensens ulønnede indsats i SIND er han bl.a. medejer af en kommunikationsvirksomhed i Bruxelles og har tidligere haft direktør- eller bestyrelsesposter i en række virksomheder. Knud Kristensen er også konsul for Slovenien i Aarhus på 25. år. Endelig er han medforfatter til ”Håndbog for psykiatribrugere og pårørende – Kend dine rettigheder” og skriver nu på femte udgave. De tidligere udgaver har rundet et oplag på 15.000 eksemplarer.

SINDs landsmøde i weekenden bød desuden på genvalg af 1. næstformand 59-årige Kristian Bennedsen, Kolding. Landsmødet valgte som 2. næstformand Nina Löwe Krarup. Hun har gennem 20 år beskæftiget sig med organisation og ledelse inden for det sociale og social-psykiatriske felt. I SIND har Nina Löwe Krarup hidtil bl.a. engageret sig i SINDs uddannelsesaktiviteter og frivilligpolitik.

Hun afløser Ingelise Svendsen, Nykøbing Sjælland, der har været med i SINDs ledelse siden 2001 og aktiv i SIND siden 1980.

 
  Tilbage til oversigt...
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND