Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SINDbladet er udkommet

01-10-2018
 
Læs i SINDbladet oktober om de nye særlige pladser i psykiatrien i Vordingborg: Hverdagsliv, nærvær og motion forebygger konflikter og misbrug på ny afdeling.

Regionerne har hver deres bud på indretningen af de 150 nye særlige pladser for mennesker, der har været udadreagerende og både har en psykisk sygdom og et misbrug. I Vordingborg satser Region Sjælland stort på patientinddragelse, på hverdagsliv og på en nærmest hjemlig atmosfære, hvor beboere og medarbejdere meget ofte smiler til hinanden. Indsatsen forebygger konflikter og fremmer, at beboerne får en ny kurs i livet. Se mere på side 12-15.
 
På side 25 fortæller Mette, der er mor til en angstramt søn, sin historie om at være en ubetinget succeshistorie på trods af et frustrerende forløb. 
 
Bladets øvrige sider byder bl.a. på et stort tema om medicin og psykisk sårbarhed, det nordjyske projekt ”Frisk i naturen" og de mange arrangementer i forbindelse med Sindets Dag. God læselyst. 
 
Næste SINDblad udkommer den 1. december. Hvis du er medlem af SIND, får du bladet hjem i postkassen. Du kan melde dig ind via www.sind.dk/medlem
 
 
  Tilbage til oversigt...
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND