Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

SINDbladet december er udkommet – du kan læse det her

01-12-2018
 

”Ingen unge med angst skal føle sig forkerte,” understreger 18-årige Mathilde. I det nye SINDblad kan du bl.a. læse hendes personlige historie om at finde en vej ud af angsten. Mathilde lever i dag et almindeligt liv som mange af hendes jævnaldrende, men hun bruger også meget tid på foredrag og formidling. Læs mere på side 27.

På side 20-21 understreger vi, at juleforberedelser ikke kun handler om indkøb og dekorationer. Tværtimod. Forberedelserne handler i høj grad om forventningsafstemning og om i god tid at overveje, afklare og aftale, hvad der skal ske hvor og hvordan den 24. december. At være i god tid med planlægningen skaber tryghed. Uanset om du er alene, sammen med familien eller deltager i et af de julearrangementer, som SIND og mange andre foreninger står bag.

Hvis regeringen siger, at psykiatrien skal løftes med 2,1 mia. kr. – hvor mange penge går så reelt til at løfte indsatsen? På side 8-9 guider SINDs landsformand Knud Kristensen dig igennem et vigtigt regnestykke, som alt for få politikere er bevidste om. I praksis skrumper pengene ind til cirka 0,6 mia. kr. Læs mere i bladet.  

Bladets øvrige sider byder bl.a. på reportager fra SINDs landsmøde og Psykiatritopmødet. God læselyst.

Næste SINDblad udkommer den 1. februar. Hvis du er medlem af SIND, får du bladet hjem i postkassen. Du kan melde dig ind via www.sind.dk/medlem 

 

 
  Tilbage til oversigt...
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND