Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Nyhedsbrev for dig, der er aktiv i SIND, 21. december 2018

21-12-2018
 

Tilbud: Jubilæumsplakat af Leif Sylvester

SIND runder 60 år i 2020. Ved 50 års-jubilæet i 2010 stod multikunstneren Leif Sylvester bag en særlig plakat, som SIND nu har sat på tilbud: Prisen i december og januar er 150,- for en signeret plakat og 25,- for en plakat uden autograf.

Stavefejlen i plakatens tekst ”Sindsygt godt – at vi stadig er her” er et bevidst valg. Den skæve stavemåde er en af fødselshjælperne på de overvejelser, man i sin tid ønskede at inspirere til med plakaten: Accepterer man skævhed og anderledes detaljer, opstår der automatisk åbenhed overfor nye indtryk.

Plakaten kan købes på www.sind.dk/webshop.
 
 
 

Generalforsamlinger på Facebook

Fristen for at få generalforsamlinger med i SINDbladet februar 2019 er overskredet, men man kan stadig nå Facebook i det nye år. Som vi tidligere har nævnt, lægger vi de generalforsamlinger, vi har modtaget information om, på Facebook som begivenheder.

Husk at klikke ”Interesseret” eller ”Deltager” på begivenhederne, så de vises for flere mennesker.
 
 
 

Tak for 2018: God jul og godt nytår

SINDs sekretariat holder julelukket fra og med d. 22. december og åbner igen d. 2. januar 2019.

Tak for et godt år. Vi ses i det nye.
 
 
  Tilbage til oversigt...
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND