Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Nyhedsbrev for dig, der er aktiv i SIND, 17. januar 2019

17-01-2019
 

Søg penge til lokale og regionale indsatser

Velliv Foreningen støtter lokale og regionale indsatser, der hurtigt kan gøre en forskel for mental sundhed. Lokale indsatser kan højst modtage 50.000 kr. i støtte, men er til gengæld nemmere at søge støtte til end større projekter.

Der er deadline den 4. februar – læs mere her.


 

Oprydning af indhold på SINDs hjemmeside

Vi er i gang med at forberede overgangen fra den nuværende hjemmeside til den nye. Derfor rydder vi også op i indholdet på lokalsiderne. Vi planlægger at medtage alt indhold, der er lagt på lokalsiderne fra og med 2018. Derfor er det en god idé at bruge lidt tid de kommende uger på at vurdere, om der er filer fra før 2018, som lokalafdelingen eller regionskredsen har brug for at arkivere lokalt.

Lanceringen af den nye hjemmeside sker først senere på året, men vil blive varslet i god tid. Dette er blot en forhåndsorientering, så I kan tage stilling til, hvilket indhold der skal gemmes og hvilket der kan slettes. Vi glæder os til at vise siden og de nye muligheder for at publicere indhold på en nem måde.


 

Stærkere SIND-netværk på Facebook

Sekretariatet har nu oprettet lokalafdelingernes generalforsamlinger som begivenheder på Facebook. I den forbindelse har vi også opdateret vores liste over lokalforeninger, som har en side på Facebook. Derfor vil vi gerne komme med to små opfordringer, der skaber endnu mere opmærksomhed på SIND og vores fælles visioner for at forbedre psykisk sundhed i Danmark.

Den ene opfordring handler om, at få de respektive lokalforeninger til at følge/like hinanden på Facebook.

Den anden går ud på, at hvis du som enkeltperson har en Facebookprofil, så kan du også hjælpe SIND ved at vise interesse for (deltage i) generalforsamlingen i din lokalafdeling. På den måde kan vi hjælpe hinanden med at gøre endnu flere mennesker opmærksomme på SINDs og lokalforeningernes arbejde.

Du kan finde vores opdaterede liste med lokalforeninger, der har en Facebookside her. Derudover har vi tidligere udarbejdet to hjælpeguides om lokalafdelingernes arbejde på Facebook, som kan findes øverst i højre hjørne her.
 
  Tilbage til oversigt...
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND