Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Nyhedsbrev for dig, der er aktiv i SIND, 30. august 2018

30-08-2018
 

Synlighedsdagen 2018

Spor – Landsforeningen for voksne med senfølger af seksuelle overgreb afholder Synlighedsdagen 2018 lørdag den 15. september kl. 10.00-16.00.

Temaet er i år ”Roller i relationer”, og dagen igennem vil der være en masse forskellige oplæg og aktiviteter.

Synlighedsdagen afholdes i Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København S. Det er gratis at deltage, og der er adgang for alle, som er fyldt 18 år.

Invitation til Synlighedsdagen 2018
 
Du kan læse mere om dagens program her. 

SINDs landmøde 2018

Vi kommer nærmere og nærmere landsmødet, som afholdes på Scandic Bygholm Park i Horsens den 22.-23. september.

Mandag den 20. august sendte vi landsmødemapper ud til landsmødedeltagerne med posten. Hvis du endnu ikke har modtaget mappen eller en besked fra postbuddet om, at du skal hente den på dit lokale posthus, så må du endelig tage kontakt til SINDs sekretariat.
 
Kontakt webmedarbejder og medlemssekretær Anders Michaelsen på ami@sind.dk, så sender vi en ny afsted til dig.

Du kan også tilgå landsmødemappens indhold på www.sind.dk/lm2018-mappe 

Fredagsbar i SIND Ungdom

For at fejre tre år som selvstændig ungdomsorganisation, holder SIND Ungdom en uformel fredagsbar den 14. september kl. 16.00-22.00.

Fredagsbaren afholdes i SIND Ungdoms lokaler på Fælledvej 12, 2200 Nørrebro, hvor der vil blive serveret fadøl, sodavand og snacks. Og kl. 17.00-19.00 skulle der endda komme en pølsevogn forbi, som både serverer vegetarisk og halal.
 
Hvis du har spørgsmål til fredagsbaren, er du velkommen til at kontakte SIND Ungdom på info@sindungdom.dk eller tlf. 5370 7207. 

Henvendelser til SINDs regnskabsmedarbejdere

Hvis du har en henvendelse til SINDs regnskabsafdeling, så må du meget gerne sende den til regnskab@sind.dk.

Vi har oprettet denne mailadresse, så der ikke opstår spidsbelastninger hos enkelte medarbejdere. Så vi håber, at du vil bruge den fremover. Medmindre, naturligvis, du har noget, som skal henvendes direkte til en specifik medarbejder. Så er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive direkte til personens mail. 

Galloprisen 2018

Igen i år belønner Gallo Huset i Aarhus en person, der er til inspiration for andre står frem med sin psykiske sårbarhed, med Gallo Prisen. Vinderen af prisen skal have bidraget til at fjerne tavshed, tvivl og tabu om psykisk sygdom.

Og du kan være med til at nominere prisvinderen.

Gallo Prisen er en check på 5.000 kr. og et kunstværk, som er lavet til lejligheden. Prisuddelingen foregår i forbindelse med Sindets Dag den 10. oktober på Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C.

Hvis du vil nominere en person til prisen, skal du skrive til gallohuset@gallohuset.dk, hvor du også kan få mere information om prisuddelingen.

Fristen er 10. september 2018, og nomineringen skal indeholde personens fulde navn, en begrundelse for nomineringen, dine kontaktoplysninger og endelig lidt baggrund om personen.
 
  Tilbage til oversigt...
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND