Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Nyhedsbrev for dig, der er aktiv i SIND, 13. september 2018

13-09-2018
 

Psykiatritopmøde 2018

Igen i år inviterer PsykiatriNetværket brugere, pårørende og professionelle til det årlige Psykiatritopmøde, som i år løber af stablen den 29. september. 
 
Psykiatritopmøde 2018 afholdes i Biograf Imperial i København kl. 12.00-17.15, og SIND er naturligvis med.
 
Programmet for Psykiatritopmøde 2018 er endnu ikke helt på plads, men flere folketingspolitikere deltager, ligesom SIND og mange organisationer vil stå klar med stande.
 
Du kan melde dig til Psykiatritopmøde 2018 på Det Sociale Netværks hjemmeside, hvor du også kan se programmet, som det efterhånden falder på plads.
 
Vi håber på at se dig og en masse andre til Psykiatritopmøde 2018.
 
 
 

Sindets Dag på cykel

Onsdag d. 10. oktober markerer friske cyklister over hele landet Sindets Dag med fælles cykelture. Alle er velkomne til at cykle med og slå et slag for mental sundhed.
 
24 byer fejrer Sindets Dag på cyklen onsdag d. 10. oktober. Det er gratis at cykle med, og tilmelder man sig inden d. 24. september, får man en gratis halsedisse på dagen. Turene bliver cyklet i et roligt tempo, som alle kan være med på – det vigtigste er, at det bliver en hyggelig cykeltur. 
 
Det er fjerde år i træk, at Sindets Dag fejres med cykelture rundt omkring i landet. Sidste år blev der arrangeret cykelture i 20 byer, og over 700 friske cyklister fik trådt i pedalerne. Det er Dansk Arbejder Idrætsforbund og Cyklistforbundet, som sammen med SIND og Psykiatrifonden står bag projektet.
 
Initiativet er støttet af Fonden Roskilde Festival og Simon Spies Fonden.
 
Du kan se mere om turene og tilmelde dig på www.100formentalsundhed.dk.
 
 
 

Recovery-forløb for sårbare i København

I oktober og november kører Klub 35+, som er en aktivitet under SIND Frederiksberg, et recovery-forløb på otte undervisningsdage for alle, der har erfaring med psykiske udfordringer. Forløbet er for dig, som gerne vil blive klogere på egne ressourcer, opbygge netværk og relationer, dele erfaringer med ligesindede, få fornyet håb og se nye muligheder.
 
Hver undervisningsdag varer 2,5 timer og har sit eget tema. Forløbet varetages af undervisere, som selv har oplevet psykiske og sociale udfordringer, og derfor har en speciel forståelse for emnerne.
 
Forløbet er gratis, og alle undervisningsdage afholdes på Kapelvej 55, 2200 København N.
 
Den 18. september afholdes der infodag, og seneste tilmelding er 25. september til projektkoordinator Anja Skov Holm på klub35plus@gmail.com eller tlf. 6058 5818.
 
Du er også velkommen til at kontakte Anja, hvis du har spørgsmål, og du kan læse mere om recovery-forløbet i SINDs aktivitetskalender.
 
 
 
 
  Tilbage til oversigt...
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND