Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Nyhedsbrev for dig, der er frivillig i SIND, 22. februar 2019

22-02-2019
 

Psykiatritopmøde 2019

I år løber Psykiatritopmødet af stablen lørdag d. 5. oktober, og ligesom sidste år sker det i Imperial Bio ved Vesterport i København. I år bliver der dog lejet lokaler til workshops i nærheden.
 
Ligesom tidligere psykiatritopmøder er SIND naturligvis med, og vi vender stærkt tilbage med mere information.

I mellemtiden er det om at sætte kryds i kalenderen og holde øje med www.psykisksaarbar.dk.

 
 

Spørgeskema: Vil du give et håb videre til andre via SINDs medier? Dine ord kan gøre en forskel

Er du kommet på den anden side af store udfordringer grundet psykisk sygdom – enten personligt eller som pårørende? Så kan din historie måske være god at læse for andre, der lige nu står midt i store problemer.
 
Mange er hver uge i berøring med SIND, når livet gør ondt. Men der er også mange positive historier, som vi gerne vil dele på vores hjemmeside og i vores blad. Hvis du har erfaringer, der kan hjælpe andre, er du meget velkommen til at bruge nogle minutter på www.sind.dk/recovery. Dit svar er anonymt, og vi offentliggør heller ikke navne på andre, hvis du skriver dem ind i din tekst.

Vi bestræber os de kommende måneder på at bruge så mange historier som muligt, men kan ikke love, at alle kommer med.

På forhånd tak, hvis du deler et håb med andre via SIND.

Har du spørgsmål til SIND, er du velkommen til at kontakte os via landsforeningen@sind.dk.

 
 

Ansøgningspulje til Frivilligt Socialt Arbejde (PUF)

Fristen for ansøgning om PUF-midler er lige om hjørnet. Det er nemlig fredag d. 15. marts kl. 12, at ansøgningerne skal være Socialstyrelsen i hænde.
 
PUF-midler kan søges af frivillige organisationer, foreninger og andre sociale initiativer, der arbejder for at styrke frivilligt arbejde og for at forebygge og afhjælpe problemer for socialt truede mennesker. Der kan således ansøges om midler til rådgivning, selvhjælp, sociale aktiviteter og inklusion i frivillige fællesskaber for udsatte børn, unge, voksne og familier.

Du kan læse mere, ansøge og få svar på spørgsmål her.
 
 
  Tilbage til oversigt...
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND