Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Peer-støtte

Hvis du har brug for hjælp eller information om peer-støtte, er her nogle links.

Peer-støtte handler om, at mennesker, der deler samme erfaringer i livet – i denne sammenhæng erfaringer med psykiske vanskeligheder - støtter hinanden. I SIND arbejdes der aktivt for at flere i Danmark kommer sig efter psykisk sygdom. I den forbindelse kan man som Peer udgøre en unik og virksom ressource i andres recovery. SIND ønsker derfor, at peer-støtte løbende styrkes i Danmark i dialog med borgere og pårørende. SIND ønsker også, at peers tilbydes uddannelse, så de har mulighed for at sætte dyrtkøbte erfaringer i spil på en måde, der gavner alle bedst muligt.
En række frivillige foreninger – herunder SIND – har sammen etableret "Peer-Netværket Danmark". Det er en landsdækkende organisation, der forbinder folk, der arbejder som peers. Peer-Netværket Danmarks kontaktoplysninger er:
Vesterbrogade 53,1
København V 1620
Tlf: +45 21 97 22 35
Email: info@peernet.dk

Du kan læse mere om organisationen her

SIND er også partner i flere forskellige peer-projekter, som fx  "Peer-støtte i Region Hovedstaden", "Peers som brobyggere" i Region Sjælland og "Ligestillet Støtte" i Region Midtjylland.

Hvis du vil vide mere om peer-støtte, kan du læse vores folder her

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND