Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Persondata


SIND skal overholde EU's persondataforordning og den til enhver tid gældende persondatalovgivning i Danmark.

Derfor har vi en række politikker og procedurer for, hvordan vi behandler henvendelser, personlige oplysninger og data om vores medlemmer og alle andre mennesker, der kommer i kontakt med SIND.

Hovedprincippet på SINDs sekretariat er, at vi registrerer så lidt som muligt og alene de oplysninger, du selv har givet os. Fx så vi kan sende bladet til dig.

I medlemssystemet registrerer vi ikke, hvorfor du er interesseret i SIND – fx om du har kontaktet SINDs rådgivninger, har opsøgt viden om særlige emner på hjemmesiden eller bestilt informationsmaterialer.

Du er velkommen til at kontakte SINDs sekretariat, hvis du ønsker yderligere information om SINDs politikker og procedurer vedr. persondata. 

I øvrigt kan det oplyses, at: 

  • SINDs sekretariatet og sekretariatets medarbejdere arbejder fra medio 2018 med sikker mail, hvor det er relevant.
  • SIND har i relation til persondataforordningen indgået databehandleraftaler med relevante leverandører.
  • SIND har i relation til persondataforordningen udarbejdet relevante fortegnelser over vores arbejdsprocesser.
  • SIND har i forhold til vores tillidsfolk, der optræder med kontaktdata på hjemmeside og i SIND-bladet indhentet deres samtykke.
Hvis du har spørgsmål om SINDs persondatapolitik eller andre politikker, så er du velkommen til at kontakte sekretariatet på landsforeningen@sind.dk

 

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND