Til forsiden
Printvenlig side


 

 





Åben Pårørenderådgivning i Region Hovedstaden

Psykologisk Rådgivning - SIND København tilbyder nu rådgivning og støtte for pårørende til psykisk sårbare.

Der er åbent for personlig og telefonisk henvendelse hver mandag kl. 16.00-19.00. Du må meget gerne ringe og bestille tid, men du kan også bare møde op, hvis det er nødvendigt.

Rådgivningen foretages af psykologer eller psykologistuderende på kandidatniveau, og man kan både henvende sig som enkeltperson, par og familie.

Kontakt:
Psykologisk Rådgivning - SIND København
Slotsgade 2, 2. tv.
2200 København N
ap@sind-kbh.dk
Tlf. 3536 0904

Se mere på www.sind-kbh.dk.





Recovery-caféer: Brug af erfaringskompetente psykisk sårbare og pårørende i det frivillige recovery-orienterede arbejde

Vi søger frivillige med egen erfaring som pårørende eller som psykisk sårbar.

”Recovery-cafeer for psykisk sårbare” er et nyt uvisiteret tilbud til borgere, der kender det at være psykisk sårbar og har erfaring med psykiatrien, jobcentret eller den psykosociale indsats. Med udgangspunkt i den nye "Guide til et godt hverdagsliv" arbejder vi recovery-orienteret med håb, selvbestemmelse og muligheder.

”Recovery-cafeer for pårørende” giver pårørende indsigt i redskaber til at komme sig, så den pårørende kan understøtte den psykisk sårbare i en recovery-orienteret retning: håb, selvbestemmelse og muligheder. Udgangspunktet er også her "Guide til et godt hverdagsliv".

Projektet har modtaget 300.000 kr. fra SærligSoc puljen.

Vi søger frivillige til at indgå i cafeforløb 8 gange a 2 timer.

Som frivillig får du undervisning, supervision, netværk og dækning af udgifter. Du indgår først som føl og bliver underviser og tovholder, når du er klar til det.

Vil du vide mere så kontakt Kirsten Elise Hove.

Tilmeld dig nu: sindhovedstaden@gmail.com, tlf 23 26 03 10.





SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND