SIND Nordjylland politisk

SIND Nordjylland er bl.a. repræsenteret i regionens brugerråd.

Udover det generelle arbejde med SINDs mærkesager lægger SIND Nordjylland bl.a. vægt på at udbrede brugen af åben dialog i psykiatrien, som anvendes hyppigere i andre dele af landet.

SIND Nordjyllands regionsformand

Jens Ibsen har siden 1990’erne engageret sig i en lang række aktiviteter. Både lokale, landsdækkende og internationale. I SIND kendes han bl.a. fra hovedbestyrelsen og fra sit mangeårige engagement i SINDs sommerhøjskole, der nu har været afholdt otte gange. Også udenfor SIND trækkes der ofte på Jens’ viden, fx når projekter om smartphone apps for sindslidende eller om formidling af fleksjob tager form. Før Jens blev pensioneret, arbejdede han med musik, bl.a. som dirigent af kor og underviser i sang.
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.