SIND Syddanmark politisk

SIND har et godt samarbejde med regionen, både formelt – fx i flere råd – og uformelt. Udover det modspil, der altid vil være mellem politikere og patientorganisationer om ressourcer og prioriteringer, er SIND aktiv medspiller i udviklingen af tilbuddene til sindslidende og deres pårørende.

SIND Syddanmarks regionsformand

Anne Hvidberg Jørgensen har været aktiv i SIND siden 2007. Både fra SIND og fra tidligere job, bl.a. som jordemoder gennem 30år. Anne har en psykiatrisk MB uddannelse og arbejdet i Lokalpsykiatrien i Tønder. Som frivillig i SIND har Anne engageret sig i en række opgaver. Lokalformand i Tønder, Tønder Handicapråd, DH Tønder, formand for kontaktråd Klosterparken (psykiatri- og hjerneskadecenter), tillidsposter på landsplan, bl.a. bisidder, og medlem af psykiatrisk dialogforum region Syddanmark.
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.