Til forsiden
Printvenlig side


 
 
 

Har du lyst til at være besøgsven?

SIND har oprettet en besøgstjeneste i samarbejde med Røde Kors besøgstjeneste i Roskilde.
Røde Kors mangler besøgsvenner til mennesker der har en psykisk lidelse. Derfor efterlyser SIND personer, der har mulighed og lyst til at være besøgsven til en person der har en sindslidelse.

Røde Kors afholder grundkursus for besøgsvenner mandag den 1. april kl. 16.00 til 19.00 i deres lokale på Helligkorsvej, hvor også besøgsvenner fra SIND er velkommen til at deltage. Herudover vil SIND sørge for, at besøgsvenner fra SIND får mulighed for yderligere kurser for at blive bedre rustet til at omgås personer med en sindslidelse. Det første kursus er har titlen: Hvordan bliver levet erfaring værdifuldt for andre? 
Det holdes på Danhotel i Roskilde den 19. marts

Kurset retter sig mod personer de har haft en psykisk sygdom og personer der har erfaring som pårørende til en psykisk sårbar. Men alle der ønsker at være besøgsven vil kunne have nytte af kurset.

Fra SINDs side er vi særligt interesseret i, at personer der er kommet sig oven på en psykisk sygdom melder sig som besøgsven.

I årene der kommer, forventer vi, at regionerne og kommunerne vil ansætte flere der har erfaringer med at komme sig fra en psykisk sygdom.

At være besøgsven er frivilligt og ulønnet arbejde. Men i regionerne og kommunerne er der mulighed for at få lønnede stillinger. Det kaldes ansættelse som Peers.


Hvis Du er interesseret kontakt Per Harvøe,
tlf. 4636 1339 eller mail perharvoe@webspeed.dkSIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND