Til forsiden
Printvenlig sideOplæg om angst hos børn og unge

Hvad gør man, hvis et barn eller en ung får angst?
Sind i Rudersdal Lokalafdeling inviterer hermed til en interessant og inspirerende aften med oplæg og mulighed for spørgsmål.
onsdag den 10. oktober kl. 19-21
i Frivilligcenter Rudersdal, Øverødvej 246A, 2840 Holte, lokale 202.
Oplægget tager udgangspunkt i viden om og forskningen i behandlingsprogrammet Cool Kids og Chilled. I oplægget vil der blive en kort introduktion til angst, dens funktion og forekomst, samt hvordan typiske symptomer på angst opleves, både for den angstramte, men også for omsorgspersonerne omkring personen.
I vil blive introduceret til nogle af de mest effektive og grundlæggende teknikker i angstbehandlingen. Undervejs i oplægget inddrages erfaring og eksempler fra oplægsholders eget arbejde med børn og unge og deres angst. Sidst i oplægget drøftes rollen som pårørende til et barn med angst, med henblik på en større indsigt i, hvordan man bedst støtter barnet.
Vi har været heldige at få besøg af cand. Psyk. Nina Pedersen, der til dagligt arbejder ved UngLiv.dk Kognitiv Center, hvor hun ofte møder børn og unge med angst.
Nina har en stor erfaring med forældreinddragelse, samt samarbejde med forskellige fagpersoner i barnets eller den unges netværk.
Tilmelding til sind.rudersdal@gmail.com, på Sind Rudersdals hjemmeside http://www.sind.dk/rudersdal eller på mobil 30600530 (Merete Elleboe, formand).
Vi ser frem til en inspirerende aften i uge 41, hvor vi har specielt fokus på mental sundhed i hele landet.
Der vil blive budt på en forfriskning undervejs.

Med venlig hilsen
bestyrelsen i Sind i Rudersdal

SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND