Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Uddannelse for aktive medlemmer af SIND


Sundhedsstyrelsen har givet SIND penge til at etablere en uddannelse for foreningens frivillige. Uddannelsen består af en grunduddannelse, som alle frivillige kan tage, og en overbygning som er forbeholdt bestyrelsesmedlemmer og frivillige projektkoordinatorer.

Uddannelsen er modulopbygget, og når man har deltaget i grunduddannelsens tre moduler, får man et diplom som bevis på, at man har gennemført SINDs grunduddannelse.
Tager man som bestyrelsesmedlem eller frivillig projektkoordinator derudover overbygningens tre moduler, er denne gennemført.

De tre moduler på grunduddannelsen er:
  • Veje til recovery
  • Psykisk førstehjælp
  • Fra erfaring til brugbar viden
De tre moduler på overbygningen er:
  • Ledelse af frivillige
  • Håndtering af vanskelige situationer
  • Mental sundhed
Frivilligt arbejde fremmer vores mentale sundhed
De fleste frivillige ved det og nu har undersøgelser bekræftet det: Frivilligt arbejde gør os gladere og mentalt sundere.

Med den nye uddannelse ønsker SIND at motivere endnu flere til at arbejde frivilligt og blive endnu bedre til at løse de frivillige opgaver.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, er du velkomme til at kontakte:
Helene Kemp, organisationskonsulent i SIND
hke@sind.dk
Tlf. 3524 0757 
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND