Til forsiden
Printvenlig side
Login
LinkedIN
Facebook
Twitter
Email
Støt SIND
Bliv medlem

Sindslidendes Fond


Sindslidendes Fond yder støtte til kur og pleje for økonomisk trængende patienter på psykiatriske specialsygehuse samt psykiatriske afdelinger ved somatiske sygehuse eller psykiatriske sygehuse.

Sindslidendes Fond yder endvidere støtte til fx køb af musikinstrumenter, rejser i Danmark for sindslidende, hvor der er særligt behov, sportsaktiviter og andre udviklende aktiviteter - forudsat, at en ansvarlig leder anbefaler fondens støtte til aktiviteten. Der skal være påtrængende økonomisk behov.

Sindslidendes Fond yder endvidere støtte til pårørende til sindslidende, der ikke har anden indtægt end overførselsindkomst såsom førtidspension, folkepension eller kontanthjælp efter reglerne i Serviceloven.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Fristen for at søge Sindslidendes Fond er 1. marts hvert år. Hvis du søger senere, vil ansøgningen først blive behandlet året efter.

Du ansøger ved at downloade og udfylde relevant ansøgningsskema, og uploade det i formularen nedenfor eller sende det til SIND, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup.

Alle relevante felter skal udfyldes og der skal ikke vedlægges bilag.

Svar på ansøgning
Du får svar på ansøgningen 1. juni. Du får ikke personlig begrundelse for tilsagn eller afslag.

Ansøg til Sindslidendes Fond
Samtykke til ansøgningsbehandlingen iht. SINDs persondatapolitik
SIND anvender alene cookies til statistik og for at huske dine indstillinger. SIND anvender ikke cookies til markedsføring og videregiver ikke aktivt information til andre om dit besøg på www.sind.dk. De dele af www.sind.dk, hvor du kan interagere med Google og Facebook, svarer persondatamæssigt til, hvis du klikker direkte ind på disse sites. SIND anvender ikke information herfra. Se evt. www.sind.dk/persondata.
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
landsforeningen@sind.dk
Tlf: 35 24 07 50
H.K.H Kronprinsesse Mary
er officiel protektor for SIND